Шановні друзі!
Пропонуємо переглянути літературу, представлену на полиці здоров’я «Мед - їжа, здоров’я і краса», яка допоможе більше дізнатися про солодкий бджолиний продукт.
Здається ні для кого не буде новиною, що мед – це не лише надзвичайно смачно, а ще й корисно для здоров`я.
Зараз цілющі властивості натурального бджолиного меду добре вивчені, а дані знання широко використовуються для лікування і профілактики різних захворювань.
Мед має потужну антибактеріальну дію. Дослідження показали, що він ефективний для гальмування росту десятків штамів бактерій, зокрема кишкової палички та сальмонели. Він - відмінний пробіотик : покращує травлення і відновлює корисну мікрофлору організму.
Також досить ефективний у природному та безпечному лікуванні хронічних ран, пролежнів, опіків та запалень.
Мед дає швидкий заряд енергії виснаженій людині і стає в пригоді при сильних фізичних навантаженнях.
Він може заспокоїти кашель при застуді чи бронхіту, а якщо перед сном з’їсти ложку меду, сон може бути міцніший.
Мед підвищує імунітет та активує захисні сили організму. Багатий антиоксидантами, цей продукт допомагає організму впоратися з різними хворобами.
Читайте про мед, куштуйте мед і будьте здоровими!